Monday 19 October 2009

Kotilda uued ketsid

Rabat, Maroko. Täna vahetasid kaks sandalettidega mehaanikut Kotildale alla Pirelli MT21 nublud, mida ma olin juba tuhandeid kilomeetreid pakikal kaasas vedanud. Ootame siin Mauritaania viisasid - täna andsime sisse, homme peaks kätte saama. Siis vist peaks kohe siin ka Mali viisa ära tegema, seda peaks ka kiirelt saama. Senegali ei ole Ida-Eurooplased endiselt teretulnud. Vähemalt mitte sama teretulnud kui Lääne-Eurooplased. Ehk proovime veel piiri peal ka, äkki nad ei pane tähele.




Üleeile tegi Koti mulle natuke külma, sest kui praami pealt hakkasime maha sõitma, avastasin et ta oli umbes pooleliitrise bensiiniloigu alla teinud. See tuli sealt karbussi (ootasin juba, millal saaks seda sõna kasutada) õhutustorust, kust on varemgi paar tilka alla tulnud, kuid mitte kunagi nii palju. Õnneks midagi rohkem pole sel teemal ôelda.

Allpool on kalamees spinnaga. Teel suuri kalu püüdma.



Ja see chiringito/surfiklubi siin räpases rannas ajas juba teisel moslemipäeval korraliku alkonälja peale. See leidis kiire lahenduse, kui tund aega hiljem couscousi otsinguil salaõllekasse sisse koperdasime.



Précis: waiting for Mauritania and Mali visas in Rabat. Changed Kotilda into knobblies.