Wednesday 14 October 2009

Suusi ja Kotilda lähevad Aafrikasse





Suusi (blond) ja Kotilda (punapea) on valmis minema. Me ise veel veidi põeme - kõik on juba peaaegu pakitud, aga ikka oleks nagu midagi tegemata või üliolulist kaasa võtmata jäänud. Aga nüüd muidugi pole enam midagi teha - kolleegide jaoks on "out-of-office" juba peale lülitatud, mis ütleb, et enne novembri keskpaika ei ole mõtet eriti kirjutada ega helistada. Hommikul kell üksteisttuhat tundi läheb valge laev Portsmouthi sadamalinnakesest.

Eile oli pikk vaidlus Kotildale nime panekuga. Ma alguses soovitasin Kati-Mall. Ilus 70ndate lõpu eesti nimi. Sellega ei oldud eriti rahul ning sellest sai hoopis Katariina-Jee-Mall, mis oli Juka vaieldamatu lemmik. Alles kunagi vastu hommikut tuli meelde ilus rootsi nimi Gotilda, mis algupärandis viitab jõule või tugevusele. Haapsalu kandis oleks ta ikkagi Kotilda. Jukale vist see lõpuni ei meeldi ja ta sai loa mu punapead kutsuda Katjaks. Minu jaoks ikkagi Kotilda, või vahel ka hellitavalt lihtsalt Kotu.

précis: the ginger one was named Kotilda (after Gotilda in Swedish), the white and purple 80s rock star is Suusi (or if it had 4WD then she'd be Suzi Quatro). the ferry leaves from Portsmouth 11am tomorrow for Santander, Spain.